8-poorts Docking Station

Deze Docking Station is geschikt voor het gelijktijdig laden van de accu’s en het uploaden van data van maximaal 8 4G/WiFi GPS Bodycams. De Docking Station moet hiervoor aangesloten zijn op een separate Docking Station Management PC via een USB kabel.

Op de Docking Station Management PC dient hiervoor de Docking Station Management System software te zijn geïnstalleerd.

De 8-poorts Docking Station wordt geleverd exclusief PC, maar inclusief de Docking Station Management System software. 

8-poorts Docking Station met ingebouwde PC

Deze Docking Station is geschikt voor het laden van de accu’s en het uploaden van data van maximaal 8 4G/WiFi GPS Bodycams, en heeft de Docking Station Management PC geïntegreerd.

De Docking Station Management System software is standaard geïnstalleerd.

De 8-poorts Docking Station met ingebouwde PC wordt via een ethernet kabel (CAT 5/6) met het netwerk verbonden.

Werking

Wanneer een gebruikte Body camera in de Docking Station wordt geplaatst, wordt de accu opgeladen. Gelijkertijd worden automatisch alle gemaakte opnamen van de Body camera naar het Docking Station Management Systeem ge-upload. De status van het opladen van de accu en het uploaden van data, is per Body camera van het scherm af te lezen.

Dankzij de Breakpoint Resume functionaliteit is het plaatsen en uitnemen van de Body camera’s tijdens het uploaden mogelijk. Wordt het upload proces onderbroken, dan zal de data op de Body camera niet worden gewist. Wanneer de Body camera wordt teruggeplaatst, zal het resterende deel van de data worden ge-upload. Pas als alle data is ge-upload, zal de data op het Body camera door de Docking Station Management Systeem software worden verwijderd. De Body camera is na het laden van de accu weer klaar voor gebruik.