Missie

ComViNet is een System Integrator en specialist op het gebied van camera- en videonetwerk-oplossingen. Met onze kennis en jarenlange ervaring wil ComViNet zich verder blijven onderscheiden, door het bieden van nieuwe, creatieve en efficiƫntere systeemoplossingen. Met onze professionele en persoonlijke aanpak streeft ComViNet daarbij langdurige relaties met haar klanten na.

 
Visie

De technische ontwikkelingen op het gebied van beveiligingssystemen volgen elkaar in een snel tempo op. De technische mogelijkheden en complexiteit worden steeds groter, en zo ook de behoefte aan een partij met specialistische kennis die daar op de juiste manier gebruik van weet te maken.

Voor cameratoezicht of camerabewaking is dat niet anders. Ook de wet en regelgeving t.a.v. cameratoezicht en privacy zijn aan verandering onderhevig. Bij de invoering van een nieuw en effectief, camerasysteem komt dus steeds meer bij kijken. En om teleurstellingen en desinvesteringen te voorkomen, is dus de vakkennis van een echte specialist nodig.

ComViNet heeft de expertise en de middelen in huis om klanten te adviseren en te ontzorgen bij de implementatie van hun camerabewaking- of cameratoezicht-project. Hierdoor kan de klant zich volledig richten op zijn bedrijfsproces.